Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Marlene Weybøll kan tydeligt huske, hvordan gerningsmanden så ud.

Roskilde uden samtykke: »Det var ham, der var en idiot. Men alligevel er det noget, jeg ofte tænker over. Nærmest hver dag«

Det var en virkelig varm nat i Roskilde, og hun lod døren til den lyserøde camper stå åben. Hun vågnede ved, at en mand havde hånden oppe i hende. Her fortæller Marlene Weybøll sin historie om at blive udsat for et overgreb på Roskilde Festival.

FOR ABONNENTER

»Det er 8 år siden i år. Jeg datede en sød fyr, og jeg var tynd og smuk og ung«.

»Det var en af de virkelig varme festivaler. Jeg havde lånt en supersej lyserød campingvogn, hvor jeg skulle sove med ham, jeg datede. Det var så varmt, at vi lod døren stå pivåben, når vi sov. Den aften havde vi skændtes lidt på vejen hjem. Da vi kom tilbage til campingvognen, endte vi bare med at falde i søvn. Fulde og sure på hinanden«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden