Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

NORSDISK. En fiskesovs lavet på makrelhoveder. En nordisk "soja"-sovs lavet på gule ærter. En vin lavet på boghvede. Et tørret krydderi lavet på agurk! Det er nogen af de ting der netop nu udvikles på Nordic Food Lab.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her jagter de en dansk fiskesovs

Nordic Food Lab forsøger at opfinde de nye grund-bestanddele, der skal stå i glas og flaske på din køkkenhylde:

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Makrellens øje stirrer på Politiken fra sit leje øverst i plastikspanden. Den skarpe lugt af gæret fisk breder sig i lokalet. Det dufter rimelig heftigt, siger fotografen og virrer med næseborene.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden