0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Børnefamilierne holder madkulturen oppe

Danske børnefamilier spiser ofte sammen, og har mange retter på repertoiret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
ASTRID DALUM (arkiv)
Foto: ASTRID DALUM (arkiv)

Aftensmad. De danske børnefamilier laver ofte mad fra bunden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De danske børnefamilier holder den madkulturelle fane højt.

Det mener i hvert fald Landbrug og Fødevarer, der har lavet en analyse af danskernes fødevarervaner. Børnefamilierne er den gruppe i Danmark, der oftest laver aftensmaden selv fra bunden. Og så spiser de varieret og ofte sammen, og lever dermed op til mange idealer om god madkultur.

Fødevareanalysen fra Landbrug & Fødevarer viser, at 64 procent af de danske børnefamilier tilbereder varm aftensmad fra bunden på en gennemsnitlig aften.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts