0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lige til at folde om maden: 4 wraps til picnic eller i madpakken

Uanset om din wrap er et fladbrød, kålblad eller en tynd æggekage, går de til alt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Stegt torsk går fint sammen med en kålslaw med syrlige æbler i en lun wrap. Steg endelig ikke de tynde strimler af torsk for længe.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Definitionen af en wrap er et fladt brød, som foldes omkring fyld, og derfra er der faktisk fri leg. Wraps passer godt med de fleste slags fyld, og du kan lave dem med kød, fisk eller grøntsager, og så er de også perfekte som restemad med f.eks. kødsauce, chili con carne, gryderetter eller en rest salat.

Prøver du at skære ned for kulhydraterne og spise en low carb-kost, er der også råd for det – du kan nemlig bruge kålblade som wraps eller lave en tynd wrap af æg. Variationerne er uendelige: Du kan sagtens bytte rundt på fyld og wrap i opskrifterne på disse sider.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere