Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN

Påskelam. Mad giver dig opskrifter til påskebordets lam.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Sådan bliver påskelammet perfekt

Salget af lam boomer op til påske. Vi har samlet de bedste opskrifter.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

541 procent. Så meget stiger forbruget af lam op til påske. Det skyldes, at lam er blevet en stærk påsketradition, men også at vores forbrug af lam til hverdag er ret lavt. Men her er opskrifterne til at komme mere lam på bordet. Både i påsken, men også resten af året. Og synes du, der mangler noget sødt til at efterfølge lammet, så får du også madskribent Maja Vases opskrifter på lækkert påskesødt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden