Det går rigtig stærkt for den danske brygger Mikkel Borg Bjergsø, der står bag det succesfulde øl-imperium Mikkeller.
Den tidligere gymnasielærer og nu autodidakte brygger gjorde sit indtog på den københavnske ramen-scene tilbage i november 2015, hvor Mikkeller i selskab med restauranten Bento åbnede nudelrestauranten Ramen to Biiru i Griffenfeldsgade på Nørrebro. Nu udvider dette dansk-japanske partnerskab med endnu en restaurant, denne gang i Madsvinets gamle lokaler på Enghavevej, og dermed har Mikkeller nu fingrene i intet mindre end 18 restauranter, ølbarer og såkaldte bottle shops rundt omkring i verden.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind