Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

GRILLSÆSON. Prøv bl.a. Carsten Kysters skønne oksesticks med østerssauce og tangsalat.
Foto: Cloumbus Leth

GRILLSÆSON. Prøv bl.a. Carsten Kysters skønne oksesticks med østerssauce og tangsalat.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så skal der grilles - fem lækre opskrifter

Det er (endelig) tid til at gribe den kolde hvidvin og tænde op i grillen.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poltiken har samlet fem gode opskrifter, som alle egner sig særligt godt til grillen og som giver baghjul til de sædvanlige pølser og bøffer.

1. Bruschetta med grillede grøntsager

Foto: Anders Schønnemann

Nyd denne skønne snack, mens hovedrettet griller.

2. Grillede hornfiskeruller på spyd med basilikum og lynsyltede citronagurker

Foto: Columbus Leth

I denne opskrift rulles basilikum inde i hornfisken, hvilket giver en dejlig aromatisk smag, når fisken grilles.

3. Grillede aubergineruller med quinoafyld

Foto: Ditte Ingemann

Mynte, koriander og persille giver retten masser af smag.

4. Grillede oksesticks med østerssauce, sesam, tangsalat og chilimajonæse

Foto: Cloumbus Leth

Du kan både bruge fisk, svinekød eller oksekød, hvis du vil lave grillspydene som Carsten Kyster.

5. Grillede fennikler med citrondressing

Foto: Ditte Ingemann

Ditte Ingemanns grillede fennikler er perfekte at servere til et stykke grillet fisk.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Mad, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden