0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Christian Puglisi slipper tøjlerne i sin michelinrestaurant

Kokken Puglisi vil fokusere på Manfreds og et nyt landbrugsprojekt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Klint
Foto: Peter Klint

Flyttedag. Topkokken Christian F. Puglisi stopper som køkkenchef i sin egen restaurant: »Den eneste risiko er, at han kan komme til at trumfe det, vi lavede tidligere«, siger han om den nye køkkenchef, Jonathan Tam.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kokken Christian F. Puglisi har efter seks år i køkkenet på sin michelinrestaurant Relæ valgt at overlade rollen som køkkenchef til sin kreative souschef, canadiske Jonathan Tam, der har været med i køkkenet i Jægersborggade helt fra starten.

I stedet vil Christian F. Puglisi - der ud over Relæ også ejer spisestederne Manfreds, Bæst og Mirabelle og nu også halvdelen af et økologisk landbrug ved Lejre – koncentrere sig om især Manfreds og landbruget.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere