0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sommermad med Politiken: Grillede miniburgere med asiatisk twist

Hver dag i hele juli deler Politiken Mad en ny sommer-opskrift. 13. juli skal der grilles.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Arkivfoto: Columbus Leth

Spicy. Kan man lide stærk mad, er disse sliders perfekte.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Små burgere bliver også kaldt sliders. Her får du Carsten Kysters opskrift på de små burgere, som han selvfølgelig har givet et asiatisk tvist.

Opskrift: Carsten Kyster

Ingredienser (2 sliders pr. mand)

Sådan gør du:

1. Rør kødet sammen med soja, sesamolie, miso, hvidløg, forårsløg og sesamfrø. Lav otte små burgerbøffer på 50 gram stykket.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter