Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Grønt. Snig dine grøntsager ind i gryderetter og lave en ugentlig 'salatbar', lyder to af Ditte Ingemanns råd. Foto: Rune Pedersen

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingemanns syv råd til grøn hverdag

Ditte Ingemanns bedste råd til at få mere grønt ind i hverdagsmaden: Store portioner, udnyttelse af rester, madplaner og en ugentlig 'salatbar'.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1. Du kan sagtens bruge frostgrønt med god samvittighed – de indeholder de samme vitaminer som friske grøntsager, og forskning tyder på, at de frosne faktisk kan indeholde flere vitaminer end friske grøntsager.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden