Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Markant. Camilla Plum har siden 80'erne været en markant stemme i dansk madkultur og hendes viden og spændvidde er enorm.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Jeg er ikke bange for fedt eller sukker. Kun for fødevarer, der er lavet i fødevareindustrien«

Det er gået mere tilbage end frem med vores madkultur, mener Camilla Plum, der netop er fyldt 60 år. Og stadig kæmper for bedre mad.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For to uger siden holdt Camilla Plum pop up-middag i laden på sin gård, Fuglebjerggaard, ved Helsinge i Nordsjælland. Gæsterne havde købt billet til en aften med mad tilberedt så enkelt som muligt fra hendes gård. 60 georginer, en på hver tallerken, lå klar som forret med en skarp sennepssovs og et æg, der var indsamlet hos gårdens høns samme morgen. 60 forskellige sorter af tomater, som Camilla Plums ene søn selv havde været ude i drivhuset for at plukke, lå på et bord sammen med olivenolie og basilikum. Resten af måltidet bestod af grise fra gården, rødbeder, gulerødder og kager, bagt med bær fra haven.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden