Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jonathan Lovekin
Foto: Jonathan Lovekin

Avanceret. Retterne i NOPI er smukke, men kræver også lidt arbejde i køkkenet.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 hjerter til grøn stjernekoks nye kogebog

Yotam Ottolenghi er en institution i England, hvor han er kendt for sine vegetariske retter. I hans nye bog er der både grønt, fisk og kød - og en del arbejde i køkkenet.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor Yotam Ottolenghis tre første kogebøger var forholdsvis nemme at gå til, byder hans fjerde bog, ’NOPI’, læserne på en hel del udfordringer. Det gælder for samtlige opskrifter, at man gør klogt i at læse dem nøje igennem, inden man kaster sig ud i tilberedningen af retten. Det er også vigtigt, at man, som de professionelle gør, stiller alting parat, inden man går i gang. Grøntsager skal være rengjorte og anrettet i passende stykker, fisk og kød skal være skåret ud, krydderierne stå klar og afmålt, løget været hakket, tomaterne afskrællede, grøntsagerne skyllede, smør og olie lige inden for rækkevidde sammen med pander og potter. Når man først er i gang, er der ikke tid til pludselig at komme i tanke om, at der også skulle hakkede løg i retten.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden