0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: 3 nemme, grønne retter til en hel dag

Vil du sundere afsted i det nye år? Have mere grønt og mindre kød? Så prøv madskribent Ditte Ingemanns opskrifter, som dækker en hel dag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Falaflerne af søde kartofler og med varme krydderier er i fint samspil med de rå kålblade og lidt salt feta.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når jeg kigger ind i min gastronomiske krystalkugle for 2017, er jeg ret overbevist om, at fokus vil være på det grønne og vegetariske køkken. I den forbindelse taler vi rigtig meget om klimabelastning og bæredygtighed, og der kan man ikke komme uden om at tale om kød versus grøntsager. I 2016 bevægede en grøn bølge sig ind over Danmark, som helt sikkert ikke er toppet.

Grøntsager har altid været omdrejningspunktet i mit køkken, og derfor synes jeg også, vi skal skyde det nye år i gang  året med en grøn menu.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere