Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Det bedste, vi kan spise lige nu, er kål og rodfrugter: De er velsmagende, sunde og billige. Arkivfoto: Per Folkver

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Knaphed på grønt fra Sydeuropa: Lad os gå agurk i kål og rodfrugter

Annette Nyvang mener, vi skal skifte de vinterkedelige agurker fra Sydeuropa ud med nordiske råvarer.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I disse uger er der krise på dit supermarkeds grøntsagshylde. Der har været dårligt vejr i Sydeuropa – både i Italien og Spanien, hvor det har sneet, og store områder i Andalusien, Almería og Murcia-regionerne med iceberg, broccoli og hjertesalat på friland er frosset væk eller oversvømmet. Drivhusvækster som tomat, agurk og peberfrugt er også påvirkede.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden