Det bedste, vi kan spise lige nu, er kål og rodfrugter: De er velsmagende, sunde og billige.  Arkivfoto: Per Folkver
Foto: Per Folkver

Det bedste, vi kan spise lige nu, er kål og rodfrugter: De er velsmagende, sunde og billige. Arkivfoto: Per Folkver

Mad

Knaphed på grønt fra Sydeuropa: Lad os gå agurk i kål og rodfrugter

Annette Nyvang mener, vi skal skifte de vinterkedelige agurker fra Sydeuropa ud med nordiske råvarer.

Mad
FOR ABONNENTER

I disse uger er der krise på dit supermarkeds grøntsagshylde. Der har været dårligt vejr i Sydeuropa – både i Italien og Spanien, hvor det har sneet, og store områder i Andalusien, Almería og Murcia-regionerne med iceberg, broccoli og hjertesalat på friland er frosset væk eller oversvømmet. Drivhusvækster som tomat, agurk og peberfrugt er også påvirkede.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce