Regnen tonser ned fra New Yorks himmel i den slags mængder, man kun ser på film. Subwaykupeen er pakket med våde vinterfrakker og minder om et dampbad, tilføjet lidt småaggressiv storbystemning.
Det er en af de dage, der får nervecellerne til at skrige på en solid kop kaffe, og det er præcis det, der venter for enden af regnvejrslidelserne. Her ligger innovationsreden Industry City i Brooklyn, et gigantisk arbejdsfællesskab for foodies og iværksættere, hvor cafeer og butikker med alt det nyeste fra fødevareindustrien skyder hastigt op.
Her har den danske newyorker Thomas Perez netop åbnet kaffebaren Extraction Lab, det seneste bevis på, at kaffebønnens muligheder åbenbart er uudtømmelige.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her