Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Cicilie S. Andersen
Foto: Cicilie S. Andersen

Mes serverer retter i forretstørrelse, men de går ikke alle rent ind hos vores anmelder.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Ny gourmetrestaurant er for fed og for kold til at forføre

Den finjusterede smag forsvinder i fedme og for lave temperaturer hos ambitiøse Restaurant Mes

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er en forbandet adresse her på hjørnet med udsigt til den tætpakkede trafikknude på Jarmers Plads. Efter skiftende ejere satte restauranten Bror sig på matriklen, først med brasseriet Lillebror, der serverede billige småretter af høj kvalitet, siden med gourmetrestauranten Ante, som lukkede kort tid efter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden