0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mesterkokkens bedste: 3 nemme, grønne hverdagsfavoritter

En klassisk dhal, en vegeburger med masser af tilbehør eller en æggekage med ost og svampe. Kok Pernille Skjødt har tre grønne retter, der både er fristende og enkle at gå til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Klein
Foto: Line Klein
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den grønne bølge har ramt spisebordet, og det er fantastisk af mange forskellige årsager. Grøntsager giver efter min mening måltidet, vegetarisk eller ej, interessante smagsmæssige løft med deres store og vilde smagsforskelle, friskhed og sprødhed. Naturen er vild.

At spise grønt er en stærk og stigende tendens, og det er glædeligt, at vegetarretter ikke kun associeres med store, armygrønne portioner linsegryde eller svampepostej og sprød salat. Store dele af verden lever vegetarisk og får masser af liv og smag i de grønne retter. Plantemad holder hele vejen.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere