0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Tre gourmetretter med køkkenets billigste grøntsag

Rå, bløde, skarpe eller søde. Løg er en af de vigtigste basisingredienser, både som selvstændig grøntsag og som smagsgiver. Mikkel Karstad giver dig her tre opskrifter med løg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Løg er ikke specielt fancy, men efter min mening er det en af de vigtigste basisingredienser i køkkenet.

Løg har både skarphed og sprødhed, som er rigtig godt og vigtigt til nogle retter, men lige så snart du begynder at tilberede løget, kommer der en blødhed og sødme frem, som er et helt andet smagsunivers, og som passer til helt andre retter.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere