0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tre søde opskrifter med sæsonens danske jordbær

Det er blevet tid. Tid til jordbær. Politiken har været i arkivet og fundet tre søde opskrifter med de lækre bær.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Carsten Ingemann
Foto: Carsten Ingemann

Sommerbærrene er i sæson og klar til brug.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sommeren er, nu også ifølge kalenderen, over os og i mange danske hjem betyder det, at det er tid til nyde de søde, lækre, røde danske jordbær.

Det varme vejr har sat naturens kræfter i gang, og sæsonen for det, der ret beset er en opsvulmet frugtbund, er for alvor i gang.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere