0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En bid af madhistorien: Prins Henrik bød på lagkage i Saudi-Arabien

Der var ’saudichampagne’ og lam på menuen, da prinsgemalen tog på charmeoffensiv i 1974.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Morten Langkilde.
Foto: Morten Langkilde.
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Han ser lidt misfornøjet ud, manden fra den saudiarabiske delegation, der er klemt inde i en dansk diplomatisk sandwich.

Måske er det ambassadøren på den ene side, som keder ham med sin snak om danske kyllinger og eksport. Måske er det på grund af synet af Billed-Bladets klummeskribent Ib Boye, som har kastet sig bagover i den swimmingpool, de sidder foran.

For det kan umuligt være selskabet fra den anden sidemand, prins Henrik, som sidder iført spraglet slips og fyldige bakkenbarter.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere