0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skal der være fest så lad der være fest: En grøn buffet at samles om

Vi trænger til at mødes med vores yndlingsmennesker og dele et godt måltid. Måske ligefrem et festmåltid på en af de mange helligdage, som foråret forkæler os med. De grønne retter kan I dele, uanset om I er 2 eller 10, og de er så enkle, at tilberedningen ikke overskygger samværet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Du har vel ikke glemt, hvor glad man bliver af en smuk og enkel salat på solmodne tomater, godt med olivenolie, lidt mozzarella og duftende basilikum?

Inden længe kan du støvsuge haven eller vejens rabatter for de mest potente og smagfulde vilde planter. Tilsæt masser af fyld i form af urter, æg, syltede rødløg og en smagfuld salsa verde.

En klassiker på buffeten, fordi den smager godt, er mættende og noget for de fleste. Her med nye kartofler, ærter og frisk timian.

En supergod og nem måde at bruge sommerens første blomkål med nøddeduftende brunet smør, søde abrikoser og skarp rucola.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter