0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Gør som Carsten Kyster: Ta' på svampejagt

Kok Carsten Kyster har taget kurven under armen og har været på svampejagt i skoven. Du kan gøre det samme – eller gå direkte i køkkenet og lave hans umamispækkede opskrifter, der i smag og farve matcher den falmende skov.

24. september 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Burrata med trompetsvamp

Colombs Leth
Foto: Colombs Leth

En ultranem og delikat forret med slik-osten burrata, som kun bliver endnu bedre med trompetsvampe og friteret basilikum.

Læs opskriften: Burrata med trompetsvamp

Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Pigsvamp med kimchi

Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Her får skovbundens fine svamp, pigsvampen, en asiatisk overhaling og bliver til en mættende grøn ret, der kan gøre det ud for en let aftensmad.

Læs opskriften: Pigsvamp med kimchi

Æbler med blomkålssvampe

Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Smag af efterår på smukkeste vis, hvor svampe og kål smelter sammen. Brug retten som tilbehør til anden efterårsmad.

Læs opskriften: Æbler med blomkålssvampe

Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Stegte kantareller med syrlig butternutsquash

Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Så bliver det ikke mere efterårsagtigt i farve og smag. De okkerfarvede kantareller bliver endnu mere delikate med en omgang brunet smør, og sprød butternutsquash giver sprødhed og knas til retten.

Læs opskriften: Stegte kantareller med syrlig butternutsquash

Læs mere: