0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Store portioner sparer tid og penge: Sådan får du mad til flere dage

Her er en håndfuld opskrifter, der giver mad til mere end blot et måltid.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein /Freelance
Foto: Line Thit Klein /Freelance

Lasagne. Grøn lasagne lavet med gårsdagens rester af ratatouille, spinat, ricotta og valnødder.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvem har ikke stået med hovedet nede i supermarkedets køledisk klokken 16.30 og været helt blank på, hvad man skal lave til aftensmad?

Det har Mette Mølbak, fuldtidsarbejdende mor til to børn på 2 og 6 år, og det satte hende i gang med hendes første kogebog, ’Mad til 2 dage’, som udkom i sidste uge:

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.