0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Skal julemiddagen være uovertruffen?: Her er Claus Meyers store julemenu

Claus Meyer kommer her med sit bud på julemiddagen. De brunede kartofler er blevet til ristede søde kartofler, rødkålen får besøg af fermenteret kål, saucen får et skud gastrik, og risalamanden er udstyret med sprød topping. Der er også kommet suppe og kålrabibøf på menuen, fordi døtrene er blevet vegetarer.

FOR ABONNENTER

Denne måde at langtidsstege en and på giver både i pose og i sæk: rosa brystkød og helt mørt lårkød. Når anden steges traditionelt, kan man servere fuglen hel – til gengæld er det næsten umuligt at tilberede både bryst og lår optimalt.

Få fri adgang til Politikens grønne madunivers

Opret dig nu og få adgang til over 750 grønne opskrifter og madartikler. Tilbuddet udløber 31. januar.

Få fri adgang i 7 dage

Annonce

  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv
  • Ditte Ingemann
    Suveræne supper og simreretter

Annonce