0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Traditionsrigt traktørsted på Nordfalster åbner igen

På Pomle Nakke på Nordfalster skal maden være så god, at både de lokale og københavnerne vil strømme til i fremtiden.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Bent Hilleke
Foto: Bent Hilleke

Det gamle traktørsted på Pomle Nakke ligger på en høj skrænt på Nordfalster med kig ud til Østersøen.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hvor er det dejligt, at der åbnes igen. Hvornår sker det?«, spørger en dame, der er på vandretur i Corselitze-skoven på Nordfalster og nu er kommet forbi det traditionsrige spisested Pomle Nakke Traktørsted.

»5. juni. På fars dag. Du skal være velkommen«, lyder svaret fra Christoffer Brink.

Han er køkkenchef på den nye udgave af Pomle Nakke Traktørsted, der er lidt af en institution i lokalmiljøet, og som nu genåbner med ny besætning og nye – og ikke mindst mange – ideer og ambitioner.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere