0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michelinmad og glamping: Relæ rykker fra Nørrebro til Nordsjælland sommeren over

Grøntsagspaladset Relæ rykker til Frændekilde i Ørby uden for Tisvildeleje for at komme tættere på råvarerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Frændekilde
Foto: Frændekilde

Hvis du gerne vil blive på Frændekilde efter dit Relæ-måltid denne sommer er der opstillet fem nye glampingtelte, som du kan booke på forhånd.

Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Ferie i Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra i dag og seks uger frem vil restauranten Relæ residere på landet i Nordsjælland i stedet for hjemme på det brostensbelagte Nørrebro, hvor spisestedet ellers holder til.

Det sker, når kokke og tjenere fra det michelinstjernebelønnede grøntsagspalads i København rykker ind på Frændekilde, der er en gård og rekreativt samlingssted med musik-, kultur- og virksomhedsarrangementer, i Ørby uden for Tisvildeleje, hvor en renoveret lade kan huse 60 spisende gæster.

Ifølge Relæ-ejer Christian Puglisi udspringer udflytningsideen af det faktum, at sommersæsonen for mange profilerede københavnerrestauranter med et stort udenlandsk klientel, bliver helt, helt anderledes i år. Men også som et generelt ønske om at rykke ud. For Relæ hører lige så meget til på landet som i storbyen, siger Christian Puglisi

»Jeg har en stor forkærlighed for det at være på landet. Det har altid været min kongstanke, at råvarerne skulle stå helt fremme. Optimalt skulle Relæ ligge på landet. Det her er vores forsøg på at komme så tæt på råvarerne som muligt«, siger Christian Puglisi.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce