0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Et par gange om dagen holder vi pause og spiser frokost, plukker en blomst eller småløber på de knudrede stier.

»Jeg har overvejet mange gange, om det er lidt crazy at tage sit barn med i en bærestol og gå så langt«

Med sin datter på 13 måneder kaster journalist Maria Bruun-Schmidt sig ud i at vandre på Hærvejen fra Viborg til Jelling i en uge for at give sin kærlighed til naturen videre og styrke sig selv i troen på, at hun kan langt mere som mor, end hun selv tror. Politiken fulgte med i deres fodspor.

FOR ABONNENTER

Vi har et mål, min datter og jeg: At kysse Jellingstenene med Hærvejens grus i støvlerillerne. Der er under en time igen, men vi er trætte. I løbet af en uge har vi vandret fra Viborg til Jelling. Det er godt 150 kilometer, hvis man som os går forkert i ny og næ.

Nu er det altså sidste dag på vores mor-datter-tur, og vi slæber os af sted, vandrer ofte forkert, ser køer, blomster, firkanter af landbrug, som ikke ligger på ruten. Slidmærkerne på hofterne gnaver, bæretasken er tung. Det er hårdt sådan at vandre med en tumling og en bærestol på 20 kg. Skifte ble i vejkanten, slå børnesoveposen ud på forskellige herberger. Jeg kan mærke Aviayas lille krop blive tung af søvn.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Poli