0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bag om Brøndby: Alle fodboldfolk kender hans navn. Endnu flere danskere kender 'Oscar-sagen'. Men få kender manden Jan Bech Andersen

Alle følgere af Superligaen kender navnet Jan Bech Andersen. Endnu flere danskere kender ’Oscar-sagen’. Men få kender manden Jan Bech Andersen. Her fortæller Brøndbys bestyrelsesformand, hvordan det er at blive set som både fjende og frelser.

FOR ABONNENTER

Hvis der havde været adgang for tilskuere på Brøndby Stadion, ville de have buhet. For to timer siden sendte nedrykningskandidaterne fra Lyngby en gave til den københavnske vestegn ved overraskende at slå topholdet FC Midtjylland 2-0. Med en sejr over Randers FC, som stillede op med et halvt reservehold, ville Brøndby generobre førstepladsen. Nu er den chance forspildt. Profilen Jesper Lindstrøm, anfører Andreas Maxsø og træner Niels Frederiksen har forskellige forklaringer på, hvordan kampen mod kronjyderne kunne ende 0-0, men konklusionen er den samme. Det, Brøndby leverede, var ikke ret godt.

Torsdag bliver en af de kampdage, hvor klubejer og bestyrelsesformand Jan Bech Andersens andre arbejdsforpligtelser gør, at han ikke når på stadion, selv om han befinder sig i Danmark og ikke i hjemmet i London, så han følger kampen i tv.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce