0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Brøndby-anføreren blev en brik i et spil, der efterlod ham med millionregning

Andreas Maxsø er et eksempel på, hvor hurtigt tingene kan gå i den rigtige eller forkerte retning i fodbold. Inden succesen i Brøndby lod han sig fange i en dyr position på det transfermarked, han måske bliver en del af igen til sommer.

FOR ABONNENTER

I en normal verden bliver der i de sidste minutter inden kampstart på Brøndby Stadion sendt en summende lyd ud i højttalerne, som afbrydes af to pulsslag, inden det hele starter forfra. I næste øjeblik er der et kort sekunds stilhed, hvorefter Van Halens ’Jump’ blæses ud i et højt decibelniveau, alle fans rejser sig, og spillerne kommer gående ind på banen. Det er sådan, man bliver klar til kamp på den københavnske Vestegn.

Men optakten til årets første opgør med tilskuere, et møde med pokalfinalisterne Randers FC, får et ekstra krydderi. På de to storskærme i hver ende af stadionet bliver de heldige med en billet vist billeder fra Brøndbys omklædningsrum, mens de sidste forberedelser til kamp foregår.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

For abonnenter

Annonce