0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bag om Brøndby: Chefen har et cv, som ingen kan matche. Hvilket måske er lidt pudsigt

I løbet af de seneste 15 år har Carsten V. Jensen sat kursen i landets to største fodboldklubber, der søndag mødes i derbyet. Men han ser stadig ikke sig selv som en naturlig leder.

FOR ABONNENTER

De Brøndby-spillere, som ikke placerer hænderne på hovedet, kaster sig ned på MCH Arenas græs. Sigurd Rosteds skud har netop ramt overliggeren fra en spids, men fri positioninde i FC Midtjyllands felt. Var bolden gået i nettet, havde Brøndby udlignet til 1-1. 30 sekunder senere fløjter dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen topkampen af. Den midtjyske lejr bryder ud i jubel. Nu er det dem, der ligger nummer 1 i Superligaen 1 point foran Brøndby.

Blandt fodboldeksperter og fans på sociale medier skaber kampen hovedsagelig konklusionen, at det nok var det for Brøndby. At opgøret i Herning blev et billede på, at FC Midtjylland kommer til at vise sig for stærke i mesterskabsspillet og atter løber med guldet.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Annonce