Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Magasinet
Foto: David Azia/AP Photo/AP

Portræt af en moderne helgen

Filmen om den brasilianske fotojournalist Sebastião Salgado, der sætter sig for at redde regnskoven, fik seks hjerter i avisen i sidste uge. Michael Bo har mødt fotografens søn, Juliano Ribeiro Salgado, der lavede filmen sammen med Wim Wenders.

Foto: Abraham Pisarek/Ullstein Bild

En sommer med umulig kærlighed på 'Die Asta's lille nordtyske ø

I sommeren 1929 indtog den danske filmdiva Asta Nielsen, som hun havde gjort det siden 1925, sit sommerhus på den tyske ø Hiddensee. Med sig havde hun sin hjerteven, Joachim Ringelnatz, og et lille kærlighedsdrama udspandt sig. Nu er sommerhuset åbnet for offentligheden.

Foto: Philip Ytournel

Lyt nu godt til denne artikel - en radiofeature på skrift

Verdens vigtigste årlige møde for radiodokumentarister sluttede i sidste uge. Politikens udsendte fortæller fra konferencen i Lublin historien om podcastrevolution, fremtidsangst og om mediets relevans for demokratiet – ikke mindst i Ukraine.

Debat
Seneste Mest kommenterede
Annonce
Annonce
 

Venstres Inger Støjberg lover Dansk Folkeparti enten at hive omstridt rapport frem igen eller at erstatte den af en ny, hvis antallet af flygtninge fra Eritrea stiger.

 

DF forsvarer sig efter kritik af, at de foreslår og foreslår uden finansiering.

 

I dag står væksten står hævet over menneskers trivsel og sundhed samt klimaet og miljøet. Vi må og skal finde på noget bedre.

 
Andre medier skriver lige nu