Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Interview

Han kaldes Nordens største nulevende maler og er et af de mest respekterede navne i europæisk samtidskunst. Men det er slut med at male, fortæller han.

Politik

Flertallet af DF-vælgerne mener, at DF bør gå efter en plads i en regering.

Debat

Forældre er med til at bidrage til unge pigers kropsfiksering, mener forfatter.

 
Annonce
Magasinet
Foto: Marie Hald

Grønlykke: Kyllingen er sindbilledet på fødevarebranchens elendighed

Danmark er en restaurantsupermagt, men danske basisfødevarer har aldrig været dårligere, mener Løgismoses Jacob Grønlykke. Med det nye selskab L+M vil han og Claus Meyer genoplive passionen i madproduktionen.

Foto: Ashleigh Alexandrea

Depressiv litteratur hitter på nettet

Internet er for længst blevet en arena for unge forfattere, der skriver og publicerer poesi på blogs og sociale medier. Men tonen og æstetikken er ofte apatisk og ligefrem depressiv. Det er forståeligt, for de mentale lidelser ligger i internettets dna, mener litteraturforsker.

Foto: Lars Poulsen

Halfdan Rasmussens fantastiske bortgang og bisættelse

I august 2003 skrev Jens Lenler denne fortælling om de overvejelser, familien gjorde sig om Halfdan Rasmussens bisættelse. Det endte med at blive en ceremoni, der strakte sig over flere dage og kom til at minde om en fest.

Annonce
Rejser
UDSIGT. Ladera Resort er bygget på en bjergskråning, og det er ikke mindst udsigten, der gør dette sted unikt. - Foto: Ladera.com

Billedserie: 15 hoteller du bør unde dig selv at bo på

Glem alt om nedslidte værelser og udsigt til en baggård. Bjergtinder og farvestrålende fisk er blot nogle af de udsigter, der gør nedenstående hoteller helt specielle.

Økonomi
FORDELAGTIGT. Nationalbanken har netop sænket deres rente igen-igen, og derfor kan boligejere med høje renter på et fastforrentet lån have gevinst ved at omlægge deres lån i øjeblikket, vurderer boligøkonom Joachim Borg Kristensen. - Foto: Peter Hove Olesen (arkiv)

Boligøkonom: Rentesænkning giver boligejerne et vindue til at låse renten

Adgang til billige lån for boligejere fortsætter ifølge Joachim Borg Kristensen.

Skatteminister Benny Engelbrecht vil undersøge fyringsrunde i Skat. - Foto: Thomas Borberg

Skatteminister klar til at undersøge omstridt fyringsrunde i Skat

Carlsberg-formand: Kriser giver risikovillige fonde en særlig rolle

Foto
Striber
Andre medier skriver lige nu
PolitikenPlus
 • Stendig Kalender 2015 Stor kalender til væggen (122 x 91 cm.) designet i 1966 af Massimo Vignelli. Politiken Plus ejer det nordiske agentur på kalenderen og er dermed eneforhandler i Danmark.

  Pluspris 420 kr. Alm. pris 499 kr. Køb
 • Væg- & bordur Det store ur Tile måler 25 x 25 x 8 cm. og kan enten stå alene eller hænges op på væggen. Uret er lavet i keramik, med visere af bambus. Et unikt ur fra det Hollandske firma Leff Amsterdam.

  Pluspris 895 kr. Alm. pris 1.119 kr. Køb
 • Rejsetaske Retro Travel bag er en videreudvikling af Ørskovs store salgssucces fra 70'erne. Stor, funktionel og flot rejsetaske til de små rejser, eller som taske til håndbaggagen.

  Pluspris 1.499 kr. Alm. pris 1.799 kr. Køb
 • Møbel til småbørn Stol fra Hindevadgaard med to funktioner: én til spisning ved spisebordet og én til leg ved lavt bord. Design, kvalitet og sikkerhed er helt i top og stolen kan gå i arv til næste generation.

  Pluspris 3.995 kr. Alm. pris 4.995 kr. Køb
 • Kit til fødder og hænder Træningskit til hænder og fødder. Forebyg og afhjælp smerter, og opbyg din kropsholdning igen. Du kan tage sættet med overalt, og træne når det passer dig. Alt hvad du har brug for følger med.

  Pluspris 109 kr. Alm. pris 129 kr. Køb