Trykkefrihedsselskabet udnytter skyderiet  imod Lars Hedegaard i en ideologisk kamp, mener debatindlæggets forfattere.
Foto: JACOB EHRBAHN (arkiv)

Trykkefrihedsselskabet udnytter skyderiet imod Lars Hedegaard i en ideologisk kamp, mener debatindlæggets forfattere.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Selvfølgelig pønser det muslimske mindretal ikke på voldelig magtovertagelse

Ytringsfriheden bliver brugt til at føre en ideologisk kamp.

Debatindlæg

Den offentlige fokusering på ytringsfriheden har aldrig tidligere været så snæver.

Der er et omvendt forhold mellem hele den aktuelle ophidsede atmosfære omkring denne universelle menneskeret, som er grundlovssikret i Danmark, og det, den såkaldte debat reelt handler om.

Ligesom der er et omvendt forhold mellem den enorme mediedækning af Trykkefrihedsselskabets aktiviteter – der, sådan som de præsenteres i tv, fremtræder som et statsanliggende – og kampen for racismeparagraffens ophævelse.

Det fremstilles, som om nationens sikkerhed og velfærd står og falder med den.Når sandheden er, at dens eksistens eller fjernelse ikke har nogen reel praktisk betydning.

Denne absurde ubalance har været håndhævet så længe og så alvorligt, at den er blevet dagligdag.

På selveste Christiansborg dansede politikerne efter Trykkefrihedsselskabets pibe, og ikke et parti overvejede at blive væk, da det viste sig, at Enhedslisten, der ikke skønnedes stuerent, var valgt fra.

Ej heller kom det til nogen diskussion; kun til en manifestation.

Kampen for racisme-paragraffens ophævelse er et skalkeskjul for en aggressiv disciplinering primært af et mindretal i Danmark og sekundært af en verdens-religionDer gør sig en klart politisk forskydning gældende.

Den ærværdige ytringsfrihed er taget i brug som et felt, hvor man i ly af glansen fra store og historisk tungtvejende begreber kan føre en snæver ideologisk og lidenskabelig kamp.

Kampen for racismeparagraffens ophævelse er et skalkeskjul for en aggressiv disciplinering primært af et mindretal i Danmark og sekundært af en verdensreligion.

Vi er imod den underliggende ophidselse til frygt for, at Danmark står over for en islamisering, ligesom vi er imod den arrogante trang til at opdrage de danske muslimer.Det muslimske mindretal i Danmark pønser ikke på voldelig magtovertagelse, men på endnu bedre integration. Det er dets problem, som det er vores, at unge rodløse mennesker, dér som i andre miljøer, i det hele taget er til fals for udnyttere.

Det er integrationen – og dermed inklusionen – der bør støttes.

Ikke fjendskheden.

De mange kræfter, der i dag monomant lægges i at sikre retten til at krænke andre, støtter ikke integrationen.

Den modarbejder integrationen og dermed udviklingen mod et mere harmonisk samfund.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce