Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
I USA bredte demonstrationerne sig over våbenlovgivningen.  Det var de unge, som forsøgte at råbe politikerne i kølvandet på flere skoleskyderier.
Foto: Wilson Ring/AP

I USA bredte demonstrationerne sig over våbenlovgivningen. Det var de unge, som forsøgte at råbe politikerne i kølvandet på flere skoleskyderier.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Opråb: Vi har ikke brug for et ungdomsoprør, men for unges politiske engagement

Vi skal selv blande os og tage ejerskab over de store diskussioner om den fremtid, vi og vores børn skal leve i. I dag overlader vi magten og den politiske samtale til generationer, der gør for lidt ved de egentlige problemer.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I USA er et ungdomsoprør i gang. Umiddelbart er det tændt af endnu et tragisk skoleskyderi, der har fået unge til at marchere i protest mod våbenlovgivningen i USA. De unge ønsker baggrundstjek, aldersgrænse og salgsstop af halvautomatiske våben. Men først og fremmest ønsker de handling.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

4 DAGE TILBAGE: Tilbud slutter søndag

Få 100 dage med fuld adgang for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden