I USA bredte demonstrationerne sig over våbenlovgivningen.  Det var de unge, som forsøgte at råbe politikerne i kølvandet på flere skoleskyderier.
Foto: Wilson Ring/AP

I USA bredte demonstrationerne sig over våbenlovgivningen. Det var de unge, som forsøgte at råbe politikerne i kølvandet på flere skoleskyderier.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Opråb: Vi har ikke brug for et ungdomsoprør, men for unges politiske engagement

Vi skal selv blande os og tage ejerskab over de store diskussioner om den fremtid, vi og vores børn skal leve i. I dag overlader vi magten og den politiske samtale til generationer, der gør for lidt ved de egentlige problemer.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

I USA er et ungdomsoprør i gang. Umiddelbart er det tændt af endnu et tragisk skoleskyderi, der har fået unge til at marchere i protest mod våbenlovgivningen i USA. De unge ønsker baggrundstjek, aldersgrænse og salgsstop af halvautomatiske våben. Men først og fremmest ønsker de handling.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce