Talrige af vores  patienter har qua deres myriader af konkurrerende  lidelser turpas til alle forlystelserne i Region Syd, skriver nyuddannet læge Malthe Wandall-Holm, der arbejder på den medicinske modtagelse på Sønderborg  Sygehus. Billedet her er fra en  knæoperation   samme sted.  Arkivfoto:  Martin Lehmann

Talrige af vores patienter har qua deres myriader af konkurrerende lidelser turpas til alle forlystelserne i Region Syd, skriver nyuddannet læge Malthe Wandall-Holm, der arbejder på den medicinske modtagelse på Sønderborg Sygehus. Billedet her er fra en knæoperation samme sted. Arkivfoto: Martin Lehmann

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Læge: ’Hospitalsfabrikken’ behandler den multisyge patient som en tarvelig kødklump

Mine patienter er enige: De vil helst indlægges i Sønderborg, hvor vi har tid til dem. Måske er det værd at overveje, om længere indlæggelser kan føre til færre genindlæggelser?

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Patienterne er vilde med den medicinske modtagelse i Sønderborg. Så vild som man nu kan være, når man er dødssyg og har behov for indlæggelse. Jeg har brugt lang tid på at studse over, hvorfor det forholdt sig sådan, når man kunne skæve over sundet til det spritnye Aabenraa (super-)Sygehus.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce