Hvorfor er fakta ikke nok til at drive til handling, når det uomtvisteligt er bevist, at de nuværende klimaændringer er menneskeskabte? spørger Anne Sofie Lansø.
Arkivtegning:  Philip Ytournel

Hvorfor er fakta ikke nok til at drive til handling, når det uomtvisteligt er bevist, at de nuværende klimaændringer er menneskeskabte? spørger Anne Sofie Lansø. Arkivtegning: Philip Ytournel

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Klimaforsker: »Vi er nødt til at forbinde klimakrisen til folks følelser, hvis det skal lykkes at få dem til at handle i tide«

Når folk har svært ved at relatere til klimaproblemerne, bliver deres forsvarsmekanisme automatisk aktiveret, mener klimaforsker.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

»Når fakta ikke er nok«. Således indleder den anerkendte klimaforsker og formidler Katharine Hayhoe sit bidrag i juni måneds udgave af det naturvidenskabelige tidsskrift Science. Som Katharine Hayhoe skriver, kan man spørge sig selv, hvordan det kan være, at vi gang på gang hører om de menneskeskabte klimaændringer, om hvilke der er overvældende videnskabelig enighed, uden at der hverken fra politisk side eller på det personlige plan bliver reageret tilstrækkeligt?

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce