Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nyboder er et af byens bedste portrætsteder, hvis du spørger Tinder-fotografen.
Foto: Lars Krabbe

Nyboder er et af byens bedste portrætsteder, hvis du spørger Tinder-fotografen.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Nyhavn og Nyboder har også de der gode farver«: Her er Tinderfotografens bedste tip til dit portræt i København

Nyboder, Nyhavn og Magstræde i København har ifølge Oliver Mum de gode farver og det hyggelige bymiljø, der virker godt på Tinder-profiler.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvor i København får man taget det perfekte Tinder-foto?

I to år har Oliver Mum drevet firmaet TindrBoost, der tager billeder af folk til deres Tinder-profiler (nej, vi troede heller ikke på det, but it’s true).

Han har 4-5 kunder om ugen (90 pct. er mænd), der betaler 3.000 kroner for en fotosession på 2 timer og 15 billeder.

Vi har spurgt ham, hvilke dele af byen, du skal bruge som kulisse, hvis du skal have folk til at swipe til højre på din profil. Selv tak.

Nå, hvor i byen tager man så det perfekte Tinder-portræt?

»Det gode ved en Tinder-profil er, at du har plads til op til ni billeder. Det vil sige, at du kan vise flere sider af dig selv. Derfor prøver vi altid at finde et sted, der både har noget grønt, noget byliv og måske noget vand. Magstræde er et godt sted, der er rigtig gode farver og et hyggeligt bymiljø. Nyhavn og Nyboder har også de der gode farver«.

Jep. Turisterne her har fat i den lange ende. Nyhavn er et rigtig godt sted at tage portrætter, der kan gøre Tinder-profilen efterspurgt.
Foto: Jens Dresling

Jep. Turisterne her har fat i den lange ende. Nyhavn er et rigtig godt sted at tage portrætter, der kan gøre Tinder-profilen efterspurgt.

Hvis nu jeg var en frisk iværksætter og gerne ville sende det signal, hvad ville så være det bedste sted?
»Så ville jeg nok tage dig med i Ørstedsparken, der har parklivet. Engang, især på LinkedIn, skulle det være meget stift og med jakkesæt, men nu er det mere afslappet. I dag virker det bedst at tage folk med ud i et mere naturligt miljø, f.eks. i en park eller ned til vandet ved Københavns Havn«.

Hvor i byen ville du aldrig fotografere folk?
»På Strøget, hvor der er 100 mennesker i baggrunden. Eller foran et H&M-logo eller en andet butiksfacade. For mange mennesker i baggrunden forvirrer, når det handler om at få det personlige frem«.

Hvad med påklædningen? Hvad siger du til folk?
»Vi anbefaler altid folk at tage cirka 3 outfits med, så vi kan prøve noget forskelligt. Nogen kan se super seje ud i en stor flot vinterjakke, men så beder jeg dem typisk også smide den på et af billederne, så de for eksempel står i en læderjakke. Mit bedste tip til poseringen er, at man slapper af. Et anspændt udtryk afsløres med det samme, og så bliver det ikke et godt portræt. Derudover oplever vi, at det er bedst, når folk ikke kigger direkte ind i kameraet. Det ser mere naturligt ud – som om man ikke vidste, at billedet blev taget«.

Læs mere:

Annonce

IBYEN