0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stjernekok Kamilla Seidler guider til byens spisesteder: Ja, der er et sted, alle københavnere burde kende

Sidste år flyttede Kamilla Seidler tilbage til Frederiksberg efter seks år som køkkenchef på Gustu, der er en af Bolivias førende restauranter. Her fortæller hun, hvor hun går ind, når hun går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Luis Fernandez
Foto: Luis Fernandez

Kamilla Seidler har arbejdet på toprestauranter verden over. Mest kendt blev hun for Gustu, Sydamerikas bedste restaurant, i La Paz i Bolivia. Ud over at være en gourmetrestaurant i 3.600 meters højde var det også et socialt projekt, der skulle give fattige bolivianere en kokkeuddannelse.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

»Det kommer selvfølgelig an på budgettet. Men jeg ville nok sige Ancestrale. Der er altid virkelig god mad, og det er et meget afslappet sted. Man kan sagtens gå derhen på en tirsdag uden skjorte og butterfly. Og så ligger det i et prisleje, hvor man ikke behøver overveje alt for nøje, om man nu har råd til det«.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN