Kamilla Seidler har arbejdet på toprestauranter verden over. Mest kendt blev hun for Gustu, Sydamerikas bedste restaurant, i La Paz i Bolivia. Ud over at være en gourmetrestaurant i 3.600 meters højde var det også et socialt projekt, der skulle give fattige bolivianere en kokkeuddannelse.
Foto: Luis Fernandez

Kamilla Seidler har arbejdet på toprestauranter verden over. Mest kendt blev hun for Gustu, Sydamerikas bedste restaurant, i La Paz i Bolivia. Ud over at være en gourmetrestaurant i 3.600 meters højde var det også et socialt projekt, der skulle give fattige bolivianere en kokkeuddannelse.

iBYEN

Stjernekok Kamilla Seidler guider til byens spisesteder: Ja, der er et sted, alle københavnere burde kende

Sidste år flyttede Kamilla Seidler tilbage til Frederiksberg efter seks år som køkkenchef på Gustu, der er en af Bolivias førende restauranter. Her fortæller hun, hvor hun går ind, når hun går ud.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN