Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mø spiller i Tivoli 30. august. Her fanget på SmukFest 2018.
Foto: Emma Sejersen

Mø spiller i Tivoli 30. august. Her fanget på SmukFest 2018.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er det fulde program: Lauryn Hill, The Minds of 99, Mø og 31 andre spiller til årets Fredagsrock i Tivoli

Der er internationale og danske navne inden for både rock, rap og rendyrket pop på programmet for dette års Fredagsrock, der finder sted for 23. gang.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

34 forskellige kunstnere fordelt på 24 fredage.

Sådan lyder formlen for dette års Fredagsrock-program, der for 23. gang gør Plænen til genstand for en gedigen folkefest med masser af musik.

Og der er lidt for enhver smag at komme efter i programmet, der netop er blevet offentliggjort.

I år vil det blandt andet være muligt at opleve verdensfænomenet , når hun spiller 30. august, og dermed giver sin blot anden annoncerede koncert på dansk jord denne sommer. Før det spiller hun på Roskilde Festival.

Der er mere rendyrket pop at komme efter, når Medina går på scenen 31. maj, og i samme ende af spektret finder man danske navne som Christopher, Phlake og Mads Langer.

Der er også internationalt besøg fra Thomas Dybdahl og Jason Derulo. Derudover er det lykkedes at booke den amerikanske stjernediva Ms. Lauryn Hill, der er tidligere forsanger i The Fugees og har samlet fans over hele verden med sin store stemme og forening af hiphop, r&b, soul og gospel.

Gamle kendinge

Et par veteraner er der også blevet plads til i årets program.

Rockbandet D-A-D gearer publikum op med 30 års spadeerfaring til en koncert 21. juni, og ugen efter gælder det ’Danmarks kedeligste orkester’, når TV-2 tæller ind til en omgang velfærdspop på aarhusiansk 28. juni.

Og så vil det være muligt at opleve et gensyn med Tina Dickow, Gnags, Karl William og TopGunn på Plænen, ligesom Benal og Jada, som tidligere har spillet til Fredagsrocks lillebror, Lille Fredag, er at finde på plakaten.

»Det viser en stærk positiv tendens på den danske musikscene, at flere kunstnere kan tage springet fra vores intime torsdagsscene til Fredagsrocks hovedscene«, siger programchef Thor Feilberg i en pressemeddelelse.

De 32 nye offentliggørelser slutter sig til to allerede annoncerede koncerter med Tom Jones og rapgruppen Den Gale Pose.

Som altid er der fri adgang til koncerterne for Tivolis gæster, og det er muligt at anskaffe Inner Circle-billetter for de fans, der ønsker at komme helt tæt på de optrædende kunstnere.

Læs mere:

Annonce

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?