0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvorfor flokkes kokkene i den nye bydel? Tacodronningen Sanchez åbner ny restaurant

Kokken Rosio Sanchez åbner fredag 23. oktober nyt spisested i Nordhavn. Og hun er ikke den eneste, der har fået øje på bydelen som et attraktivt lejemål. Et stadigt stigende antal gourmetrestauranter rykker i øjeblikket dertil.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Isager/Jens Dresling
Foto: Ditte Isager/Jens Dresling

Tidligere Noma-souchef Rosio Sanchez, der allerede driver spisesteder på Vesterbro og i Indre By, rykker nu ind i nyindrettede lokaler på Hamborg Plads.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Københavns kokke flokkes i Nordhavn.

Mads Battefeld åbnede sidste år sin ekstravagante japanske restaurant Sushi Anaba, for en måned siden rykkede Kamilla Seidlers Restaurant Lola ind i postnummer 2150 med søsterrestauranten Loui, i toppen af højhuset serverer restauranten The Silo gourmetmad med panoramaudsigt, og på gadeplan har det hypede specialbageri Andersen & Maillard slået sig ned i bydelen, hvor der foreløbig kun bor omkring 3.600 mennesker.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce