0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Welding Øllgaard
Foto: Jens Welding Øllgaard

Summer Ball på Wembly Stadion i London foran 80.000 mennesker.

»Jeg ville ikke være en god far, hvis jeg opgav min drøm nu«

Lukas Graham ved pludselig alt om stofbleer, hjemmefødsler og babyers tigerspring. En ung mand er blevet voksen, og den nybagte far holder kombineret barsel og internationalt gennembrud på tour. For sjette jul i træk taler Politiken med landets største popstjerne.

FOR ABONNENTER

»Jeg tror sgu på mange måder, at det er min generations ungdomsoprør. At vi får tidligt børn og så gerne vil familien. Jeg har altid gerne villet være far, inden jeg blev 30, fordi familie er så vigtigt for mig. Nu er jeg 28 og far til en lille pige«.

Lukas Graham kigger ned på en lille pølse i svøb. Det er datteren Viola på tre måneder, der ligger mellem os i en sofa på et hotelværelse i London. Hun sover, indhyldet i et uldtæppe, syet af aflagte, farverige sweaters. Indimellem laver hun små suttebevægelser med munden i søvnen og ligner ellers et ualmindeligt mildt barn.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts