0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Årets juleinterview med Lukas Graham: »Min kæreste bad mig pakke mit forsmåede ego og min lille tissemand væk og gå på druk«

For syvende år i træk taler Politiken med Lukas Graham op til jul. Den internationale popstjerne fra Christiania er nu en voksen mand med bekymringer, ansvar, drømme om velfærdsgrise og en evig kamp for ikke at være et røvhul over for folk omkring sig.

FOR ABONNENTER

Lukas ’Graham’ Forchhammer er lidt anspændt. Ude på gangen foran hans hotelværelse står nemlig 15 politibetjente og hyggesnakker og tager selfies. Men for et Christianiabarn betyder politi, eller ’ost’ som han kalder dem, ikke bare tryghed og ro.

»Jeg får stress af politi. Det er noget, der følger med at vokse op et sted, hvor man er i opposition til samfundet og myndighederne. Politi betyder problemer«, joker han.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts