0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Barbara Davidson/Barbara Davidson
Foto: Barbara Davidson/Barbara Davidson

Blandt strippers and niggas

Popstjernen Lukas Graham har tilbragt halvdelen af 2014 i Los Angeles, hvor han jagter gennembruddet. Han arbejder med de helt store producere, fyrer og hyrer folk og forsøger at holde fast i sit eget værdikompas.

FOR ABONNENTER

Vi sidder på bagsædet af en sort Mercedes med tonede ruder og leder efter den perfekte burger i Hollywood. Lukas Graham har tømmermænd, og valget falder på en Stout gourmetburger med karamelliserede løg, peberrodscreme og gruyère. Så går turen opad, til Hollywood Hills, hvor produceren Steve Lindseys vokalstudio ligger.

»Derhjemme er der mange, der siger til mig, at jeg ikke må glemme, hvor jeg kommer fra. Næh, det er rigtigt. Men jeg gider eddermame heller ikke glemme, hvor jeg er på vej hen«, siger Lukas Graham.

Det er ægte Hollywood-idyl for alle pengene. Solskin, plastikjuletræer på gadehjørnet, sprinklere og julelys i forhaverne. Studiet ligger i en gårdhave med en lille lidt beskidt pool og højere oppe i haven en gemt jacuzzi omgivet af duftende urtehave og citrontræer. Det her sted har været Lukas Grahams musikalske base i 2014.

»Denne mikrofon er legendarisk. Folk som Leonard Cohen, Elton John og Sheryl Crow har sunget i den«, fortæller Lukas Graham og viser den lille lydboks frem. Her har han indspillet et par måneder, ofte så varmt og længe, at han har stået i bar mave.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden