0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rå mad er god mad

Grav en makrel, sukkersalt en laks, og rør en tatar af okseinderlår efter en 'hemmelig' opskrift med Ebbe Mørk.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
NIELS HOUGAARD
Foto: NIELS HOUGAARD
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Før sushibølgen som en gastronomisk tsunami skyllede hen over landet, spiste danskerne aldrig anden rå fisk end gravlaks.

Den kan være ret delikat, men jeg synes ikke, at den måler sig med gravet makrel netop nu, hvor vi kan få fisken i stor størrelse op til 1 kilo. Sådan en krabat ser dejlig ud med sit sølvblanke skind, det blågrønne rygmønster og den fine torpedoskikkelse.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere