0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kartoffelchips, anis og chokolade

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
DITTE ISAGER
Foto: DITTE ISAGER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


KARTOFFELCHIPS: Skræl kartoflerne, skær dem i tynde skiver, og kom dem i koldt vand. Lad skiverne blive i det kolde vand, indtil stivelsen er trukket ud. Dup dem tørre.

Varm olien forsigtigt op i en friturekoger til cirka 170 grader, og friter kartoflerne deri, indtil de er sprøde. Køl dem ned på fedtabsorberende papir.

OVERTRÆK OG SERVERING: Smelt chokolade og Mycryo over et vandbad indtil 50 grader. Køl blandingen ned til 27 grader, og varm den op igen til 30 grader. Vend kartoflerne igennem chokoladen, indtil de er fuldstændig overtrukne, og lad dem køle ned på en passende bakke.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere