0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan bruger du mælkesyre til konservering

Grøntsager, der har hygget sig i sure omgivelser et par måneder, er ikke bare sunde, men også både velsmagende og knasende sprøde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Syret. De gærede grøntsager får en let syrlighed og en god bund af umamismag. De kan peppe mange retter op – især vegetariske som salater, supper og gryderetter – men de kan også spises som ’surt’ tilbehør ligesom asier til frikadeller.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst