0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kyster på togt: Smagen af rå rejer er sød og intens

Carsten Kyster tog med en grønlandsk rejekutter og smagte sit livs bedste rejer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maria Petersen
Foto: Maria Petersen

Rå. Carsten Kyster har smagt de frisk fangede rejer og kalder dem de bedste rejer han har smagt i rå tilstand.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I juli måned forlod jeg den bedste danske sommer længe og fløj 7 timer nordpå for at opleve Grønland og landets bæredygtige fiskeri.

Magisk var det at flyve hen over indlandsisen og se det ene krystalblå isbjerg efter det andet dukke op af det sorte hav. Mit ansigt var klistret til flyverens lille vindue, og forventningerne til Grønlands smagsoplevelser var høje.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere