0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Michelins redaktør: Maden i Danmark er ikke til tre stjerner

Rebecca Burr forklarer, hvorfor Substans, Gatronomé og Frederikshøj hver fik en stjerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kort efter offentliggørelsen af, hvilke restauranter, der er med i den ny Guide Michelin Nordic Citites, talte vi med Rebecca Burr.

Hun er redaktør for Michelin Nordic Cities 2015-guiden og forklarer gerne, hvorfor danske toprestauranter som Noma og Geranium - igen - måtte spejde forgæves efter den tredje stjerne, hvorfor Aarhus landede tre, og hvorfor København ikke rykkede på Bib Gourmand-fronten.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter