Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Janus Engel
Foto: Janus Engel

Marked. Midt i de omgivelser, som Kulturarvsstyrelsen har gjort til et nationalt industriminde, og hvor ungdommen slår sig løs efter 24:00, popper et nyt fødevaremarked op hver lørdag i ind til slutningen af september.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kæmpe madmarked åbner i Kødbyen med 62 stader

Lørdag d. 4. april lyder startskuddet for nyt stort madmarked i København.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Friske fisk, nyopgravede grøntsager og biodynamisk kød. Det møder du, hvis du lægger vejen forbi Kødbyen lørdag. Her indtager 62 stader den mørke asfalt i den hvide Kødby, hvor Kødbyens Mad & Marked samler landmænd, fødevareproducenter, restauranter og forbrugere om én fælles ting - maden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden