0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Portugal vil stjæle det gastronomiske spotlight fra Norden

I starten af 00’erne var det spanske køkken, med El Bulli i spidsen, på alles læber. I det seneste årti har hele verden talt om Norden. Men nu vil Portugal stjæle det gastronomiske spotlight.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Stephen Haar
Foto: Stephen Haar

Havkøkken. Benoît Sinthon (i baggrunden) og Ljubomir Stanisic ( i midten) kokkerer de friskfangede havvarer over åben ild i det interimistiske køkken midt på en af de få sandstrande på Madeira.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En midaldrende mand i våddragt, med dykkerbrillerne placeret i panden, går med lange svømmefodsskridt de sidste meter op af det stille Atlanterhav.

Over ryggen bærer han en mulepose med søpindsvin, østers og muslinger. Havgodterne er håndfanget ved stenrevet blot 20 meter ude i Madeiras blå bølger.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere